Workshop/Retreat

SLÄPP AXLARNA LOSS

24 november 10.00-12.30

Höstmörker, stress och skrivbordsleda? Har axlarna dragit sig upp mot öronen? Då är det här workshopen för dig!

Under 2,5 timme utforskar vi området runt axlar och bröstkorg genom att både öppna upp och stärka för en mer hälsosam axelled och hållning.

Susanne Sawander och Maria Svalin leder dig genom workshopen som slutas med en lång savasana.

Den 24 november kl 10.00-12.30

Kostnad 400 kr

Boka din plats

 

Kvinnocirkel 3/12 kl 17.30-19.30

Kvinnor har i alla tider samlats i cirklar, runt lägereldar eller i andra sammanhang, för att stärka varandra. En essentiell del i cirkeln är “sharing”, att dela. Det innebär att de övriga kvinnorna hänger sig åt aktivt lyssnande när en kvinna har ordet.

Att ostört få prata under några minuter kan vara befriande, kreativt, reflekterande och framför allt läkande. Det är sällan vi odelat får någons fulla uppmärksamhet. Det är lika läkande att bara lyssna utan att tänka på vad jag ska säga. Vi är heller inte så olika som vi tror, därför blir oftast någon annans sharing ett igenkännande och ett läkande även för den som lyssnar. Så går ordet runt i cirkeln, och vill man inte prata så kan man be om en stunds tystnad eller beröring.

I cirkel öppnar vi upp för att närma oss varandra i ett igenkännande och medkännande systerskap, i motsats till den hets som finns i samhället som ofta driver oss till jämförande och konkurrens. En stund att landa, vila och bara få vara, utan att prestera eller leverera. Att få beröra och bli berörd. Att få landa i andra kvinnors närvaro och komma närmare sitt eget hjärta.Välkommen till en kväll tillsammans med Maria & Annika.

Valfri donation i kostnad.

Foto: Malin Wittig

Restore and renew
8/12 kl 9.00-11.30

En härlig förmiddag med restorative yoga – en chans för återhämtning, att få ladda batterierna och att få vända sig inåt. Att låta andetaget och själen få ta plats.

Maria guidar dig genom den här förmiddagen tillsammans med lugn musik.

Boka din plats