Workshop/Retreat

Yoga & Självmedkänsla, workshop 7 oktober kl 9.00-12.00

Fil 2017-08-11 17 46 55

Hur behandlar du dig själv när du stöter på svårigheter, eller när livet känns motigt och tungt? 

Självmedkänsla är ett koncept som fått mycket uppmärksamhet inom psykologisk forskning de senaste decennierna. Självmedkänsla handlar kort och gott om att odla en relation till dig själv, där medkänsla och vänlighet är ledorden. Det visar sig att självmedkänsla skyddar mot depression, ångest och stress. Dessutom är högre grad av skälvmedkänsla kopplat till högre livskvalité.

Under denna workshop i Viryayoga utforskar vi hur självmedkänsla med kropp och sinne för att se hur det kan bli relevant för dig i vardagen och livet. I den fysiska yogapraktiken presenteras alternativ för alla nivåer, så du får något kul att jobba med oavsett din yogabakgrund.

Workshopen leds av Gustav Jonsson, PTP-psykolog, Viryayogalärare och Virya Rehabyogalärare. På Nordiska Yogainstitutet undervisar Gustav professionella som är utbildade inom psykologisk behandling i hur de kan använda Viryayoga som ett verktyg i sitt arbete.

Datum: 7 oktober kl 9.00-12.00
Kostnad: 450 kr

Anmälan skickas till info@anahatayoga.se

 

På en höft – 11 november kl 9.30-12.30 (nytt datum)

Fil 2017-08-11 17 35 33

Välkommen till workshop med höften i fokus.

Höften kan liknas vid kroppens största gångjärn. Det kan kärva, låsa sig, eller kanske stå på vid gavel. Oavsett, höften är central i vår kropp och särskilt när det kommer till problem i framför allt ländrygg.
Under den här workshopen utforskar vi höftens rörelser, styrka och förmåga.

Investering 400 kr och betalas med kort på plats.

Anmälan skickas till info@anahatayoga.se

Yogalärare är Maria Svalin och Susanne Sawander.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *