Privatklasser

Privatklasser är ett fantastisk sätt att hitta en djupare förståelse för sin kropp och sina mönster. Med ett tydligt fokus arbetar vi tillsammans på vad Du vill utveckla och komma vidare i. Antingen så väljer Du att ta en enskild klass eller bokar en hel kurs.

Varje klass är 75 min.

Investering 650 kr/klass alternativt 3100 kr för 5 ggr. Kostnad vid andra upplägg kommer vi överens om.

ERBJUDANDE JUST NU 550 kr/klass alt 2500 för 5 ggr

Om ni är två som går betalar ni 550 kr/person för en klass eller 2900 kr/person för 5 ggr.

ERBJUDANDE JUST NU 480 kr/person alt 2000 kr/person för 5 ggr

Varje privatklass/kurs börjar med ett samtal för att vi ska hitta rätt inriktning för dig. Om de varianter nedan inte passar dig så gör vi ett annat upplägg.

Kom igång

Du har aldrig yogat förut eller för länge sedan? Oavsett så känner du att du vill komma igång och yoga. Du vill hitta grunderna och tekniken i asanapraktiken, lära känna din kropp för att senare kunna gå mer regelbundet på klasser oavsett om det är öppna klasser eller en kurs.

Privatklasser ger dig möjligheten att få hjälp med teknik och du utvecklas snabbt. Du får mycket tid med läraren vilket öppnar upp för frågor, prövande och funderingar.

För dig som tränar

Du känner att du behöver att komplement till dig träning. Du kanske löptränar, simmar, styrketränar, cyklar, klättrar, spelar fotboll/hockey/innebandy, rider eller kanske något helt annat. Det finns ändå en vilja att bli smidigare, starkare, få mer koll på ditt rörelsemönster för att förhindra eventuella skador.

Privatklasser ger dig möjligheten att komplettera din träning med antingen dynamisk yoga eller en mer återhämtande och lugn yoga beroende på ditt behov. Du får en större kroppskännedom och ett mer komplett träningsupplägg.

Rehabyoga

Den här typen av klasser riktar sig till dig med en fysisk problematik. Det kan vara ryggproblematik, artros, reumatism, hjärt- och kärlsjukdom, cancer eller neurologisk sjukdom. Det kan även vara att du behöver bygga upp styrka och smidighet efter en skada eller att du på något vis känner en begränsning i din rörlighet som påverkar dig i vardagen.

Tillsammans hittar vi en glädje och en njutning av rörelse utifrån dina förutsättningar. Vi arbetar med en kroppsmedvetenhet, både stärkande och avslappnande övningar och en mångsidighet i rörelserna. Allt för att din vardag ska fungera lättare.

Go Deeper

Du har yogat ett tag men känner att du står lite still i din utveckling. Du kan ha funderingar kring teknik, specifika asanor eller anpassningar som din kropp verkar behöva.

Vi arbetar tillsammans utifrån dina önskemål och behov för att du ska komma vidare och djupare in i din yogapraktik.

Stresshantering och återhämtning

Dessa klasser vänder sig till dig som antingen har eller haft en utmattningsdepression, lever ett stressfullt liv och känner att du måste dra i handbromsen. Stress har påverkat dig negativt på ett eller flera sätt: minnesstörningar, koncentrationssvårigheter, muskelproblematik, sömnsvårigheter, trötthet, nedstämdhet eller något annat. Att yoga i grupp kan vara svårt så därför finns privatklasserna för dig.

Tillsammans arbetar vi med återhämtning, mindfulness/meditation, andningsövningar, att lyssna på kroppens signaler och att långsamt hitta in i en rörelse. Vi arbetar hela tiden utifrån dina förutsättningar.