OM

Maria Svalin Foto: Malin Wittig

Maria Svalin
Foto: Malin Wittig

Jag som driver AnahataYoga Nyköping heter Maria Svalin.

Mina klasser har ett tydligt fokus på biomekanik och anatomi för att du ska kunna lära känna din kropp och dina egna förutsättningar. Att du yogar så att din kropp ska må bra och hålla länge. Du utvecklar en förståelse och medvetenhet för din egen kropp, hur du ska röra dig för att bli starkare och för att förhindra skador.

Yoga handlar inte om prestation eller tävling, utan det är du, din andning och din matta, just nu och med hur just den dagens förutsättningar ser ut.

Jag tycker verkligen att yoga passar alla!

Jag började yoga utifrån den fysiska aspekten från början men ganska snart så insåg jag att det gav mig så mycket mer än det fysiska. Jag hittar ett lugn i yogan.

Oavsett tidigare träningsvana, yogavana och förutsättningar kan vi yoga tillsammans, klara mer än vad vi tror och ha roligt tillsammans!

Jag är certifierad Viryayogalärare 500 timmar enligt Yoga Alliance kriterier. Jag har utbildning inom Virya Rehabyoga, Virya Restorative, ViryaTerapi, Virya Mobility & Strenght samt Virya PT-yoga.

Jag är en av Nordiska Yogainstitutets ambassadörer för Viryayoga, är examinator på grundutbildningarna samt en del admin.

Jag är även certifierad som RasaYoga lärare (300 timmar). Sianna Sherman är min lärare i denna yogaform.

Lärare

Susanne Sawander

Susanne Sawander

Jag snokade upp yogan redan tidigt 80-tal och fann i den något jag inte kunde jämföra med andra träningsformer. Sedan dess har yogan funnits i mitt liv men riktigt hem hittade jag först 2011 när jag upptäckte viryayoga. I den fann jag vad jag sökte – biomekaniken som ger struktur, förklaring och säkerhet på mattan. Men framför allt bjuder viryayogan in till att utforska och fundera över sakernas, världens och det egna tillståndet på ett odogmatiskt och befriande sätt. Roligt är det också!

Jag är sedan 2011 certifierad viryayogalärare och har sedan dessa gått en rad påbyggnadsutbildningar.

Malin Stål

Malin Stål

Malin Stål

 

 

 

 

 

 

 

Jag är certifierad Globalyoga och Hathayoga lärare. Mitt intresse för yoga började för 4 år sedan då jag snubblade in på en hathayoga kurs, blev väldigt snabbt kär i yoga och började ägna mycket tid framförallt åt meditation men självklart även yoga praktiserande. Hittade ett lugn i yoga som för mig inte gick att finna på annan väg. I slutet av 2015 fick jag den fantastiska möjligheten att börja lära ut yoga och har sedan dess ägnat större del av mitt tid till att utbilda mig och utvecklas inom yoga.

Malin har under läsåret 2017-2018 flyttat till Ängelholm för att studera. Vi hoppas på att hon kommer tillbaka till oss efter det.

Ulrika Tallving

Ulrika Tallving

Jag är nyutbildad Ashtanga Vinyasa yoga lärare från It’s Yoga Samadhi i Stockholm. Yoga har jag utövat i olika former sedan år 2000. Förutom Ashtanga yoga har jag också en lärarutbildning i Synergy yoga från Encinitas, Kalifornien. Förutom yogalärare är jag konstnär och illustratör och arbetar i eget företag med projekt inom konst och kultur.

Ann-Mari Asp

Ann-Marie Asp

Jag har utövat yoga i många år. Efter att ha blivit utbränd 2004 hittade jag yogan, och det kändes så otroligt skönt att bara landa i kroppen och andningen och att det fick bli lite stilla uppe i huvudet. Under åren har jag praktiserat allt från hathayoga till kundaliniyoga, och förra året tog jag steget att utbilda mig till lärare i ashtangayoga och yinyoga vid Yoga Devi i Stockholm. På Studio AnanhataYoga håller jag i yinyogan.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *