Allmänna villkor

Allmänna villkor och säkerhets- och ordningsregler på Studio AnahataYoga
Uppdaterade 2020-04-16

Vi lever i en värld som konstant rör sig och vi förstår att planer kan komma att ändras. Jag ser det dock nödvändigt att vi har en konsekvent policy. Jag har ansträngt mig för att göra den så rättvis som möjligt och hoppas att du håller med. När du blir kund hos Studio AnahataYoga samt köper andra tjänster som ges av Maria Svalin Yoga & Utbildning AB så godkänner du dessa villkor. 

Bokning och betalning:
Bokning av yogaklasser, yogakurser, workshops, event och klippkort sker framförallt via bokningssystemet. Betalning sker i första hand via betalning med kort i studion. Vid angivna tillfällen kan betalning ske via swish eller via faktura.

Bokningar är bindande.

Allmänna bokningsregler:
Bokad yogaklass ska avbokas senast två timmar innan klasstart. Om avbokning ej sker inom denna tid och man inte dyker upp till klass, debiteras kunden för klassen.

Bokad kurs ska avbokas senast 2 veckor innan start. Om avbokning sker senare debiteras kunden för kursen.

Vid köp av yogaklasser, klippkort, workshops, tjänster och andra event så gäller följande:
ingen återbetalning görs, men du kan sälja ditt kort/din plats vidare till annan deltagare.

Om ett event/workshop/kurs skulle flyttas i tid så erbjuds kunden att få plats på det nya tillfället.

Events & workshops kan ha andra avbokningsregler och villkoren för dessa anges per event/workshop. Om det inte står annat så gäller dessa regler.

Studio AnahataYoga reserverar sig rätten att ställa in kurser/program när som helst oavsett tidpunkt.

Säkerhets- och ordningsregler

Yoga utövas vanligtvis barfota, så ha i första hand din egen matta med dig till studion. Om du lånar matta så rengör denna efter klassen innan du hänger upp den på anvisad plats. Rengöringsmedel finns i studion.

Inga väskor eller ytterkläder är tillåtna bredvid mattan, då det tar upp för mycket utrymme. Det finns plats för jackor och väskor i omklädningsrum och i tamburen.

Ta för vana att sätta mobilen på flygplansläge eller ha den avstängd.

Passa tiden! Kom gärna 5-10 minuter före klass så att du kan slå dig ner i lugn och ro.

Om du är förkyld eller sjuk på annat vis, stannar du givetvis hemma och kurerar dig.

All träning sker på egen risk. Var noga med att lyssna på din egen kropp och på de instruktioner som ges. Välj en klass som du känner fungera för dig. Det finns alltid anpassningar och progressioner i positionerna som kan göra yogan mer tillgänglig för dig.